OPEN DAG NAN CUNA CAMPUS

ZATERDAG 5 SEPTEMBER 11:00 - 16:00 uur
KREIL 6, 1768BT  BARSINGERHORN

De NAN CUNA groep

De Nan Cuna groep verzorgt onder leiding van directeur/eigenaar Peter Fekkes al bijna 20 jaar intensieve trainingen op het gebied van talentontwikkeling en (persoonlijk) leiderschap. Tot voor kort voornamelijk voor het management van grote bedrijven. Enkele jaren geleden gooide Peter Fekkes het roer om. Hij wilde deze trainingen - die de deelnemers zowel persoonlijk als professioneel veel opleveren - voor iedereen beschikbaar maken en formuleerde Nan Cuna's nieuwe missie: Top kwaliteit leiderschapstrainingen voor ieder persoon en elke onderneming. Om dit mogelijk te  maken opent Nan Cuna nu haar campus in de kop van Noord Holland.

Resultaat

Persoonlijk leiderschap betekent dat je jezelf kent, bewust bent van je kwaliteiten en talenten, dat je op jezelf vertrouwd en je grenzen durft te verleggen, dat je in je kracht staat. Persoonlijk leiderschap zorgt er voor dat je dromen waarmaakt, dat je bergen verzet zonder hieraan onderdoor te gaan omdat je jouw aandacht richt op belangrijke zaken en niet op bijzaken. Maar vooral, persoonlijk leiderschap zorgt ervoor dat je blij kan zijn met jezelf en fluitend de dingen doet die je wilt doen.

Nan Cuna biedt op haar campus trainingen aan voor particulieren (gericht op het eigen persoonlijke leiderschap), voor ondernemers (gericht op het bereiken van de gewenste resultaten), voor teams (gericht op het bouwen aan een sterk team) en biedt maatwerk voor grotere bedrijven. Door de unieke opzet waarin het ontwerp van de campus en de bijzondere werkvormen een grote rol spelen zijn deze trainingen verrassend betaalbaar!

Nieuwsgierig

Omdat de lerende mens van nature nieuwsgierig is zet Nan Cuna op 5 september de campus open voor iedereen. De hele dag door zijn er zowel buiten (op het Leerlandgoed) als binnen (in Het IdeeënTheater) diverse workshops om kennis te maken met de werkwijze en de trainers van de Nan Cuna groep. 

aankondiging open dag