Webcast Het Nieuwe Trainen

//Webcast Het Nieuwe Trainen

Mensen maken het verschil in iedere organisatie, groot en klein. Sterker nog, Kotter en Cohen besluiten hun zoektocht naar ‘de beste veranderstrategie’ met “Our main finding, put simply, is that the central issue is never about strategy, structure, culture, and systems. All of these elements, and others, are important, but the core of the matter is always about changing the behavior of people”.

Het gedrag van mensen veranderen, daar draait het om in training en coaching. Dat dit een lastige zaak is blijkt wel uit het beperkte effect van de meeste trainingen. Maar gelukkig komt hier verandering in met ‘het nieuwe trainen’.

Valt er in uw organisatie ook winst te halen door verbetering in leiderschap, communicatie, samenwerking, persoonlijke effectiviteit, veerkracht, oplossingsgerichtheid of andere gedragsaspecten? Dan is het nieuwe trainen mogelijk interessant voor u. Want met het nieuwe trainen bereikt u (veel) meer in kortere tijd en tegen lagere kosten.

Meer weten over het nieuwe trainen? Schrijf u dan in voor een van onderstaande live webinars, hierin praat ik u in een half uur helemaal bij, daarna is er ruimte voor vragen.

16 maart van 12:30 – 13:30 uur
17 maart van 9:00 tot 10:00 uur
20 maart van 12:30 tot 13:30 uur

Schrijf u nu gratis in via http://www.nancuna.com/webinar. (link is external) Deelnemen doet u gemakkelijk via uw computer of smartphone. Geen software nodig, toegang tot youtube.com is voldoende.

Mocht u verhinderd zijn op deze momenten, via dezelfde link kunt u aangeven op de hoogte gehouden te willen worden van nieuwe data. U kunt natuurlijk ook onze website zelf bekijken (nancuna.com) of contact opnemen om een afspraak te maken.

Wellicht tot ziens op een van de webinars,

Peter Fekkes
CEO Nan Cuna Training & Coaching

Door |2018-04-05T11:25:30+00:0013 maart, 2017|Categorieën: Laatste Nieuws|Tags: |0 Opmerkingen

Over de auteur: